"Zelo vesela sem, ker sem se lahko udeležila tečaja za prehranskega svetovalca ki je bilo organizirano s strani FZS. Všeč mi je bilo, ker so prišli predavati gostje iz prakse ki imajo veliko izkušenj. Zelo veliko sem se naučila in želim se izobraževati še naprej preko FZS." 

ANA BUDIN


"S tečajem za prehranskega svetovalca sem zelo zadovoljen. Bilo je dobro organizirano, tematike so bile raznolike, predavatelji so bili odlični. Na tečaj sem prišel z nekaj malega predznanja, vendar mi ni bilo težko slediti, pa tudi ogromno novih stvari sem se naučil. Tečaj bi priporočil vsem, ki vas zanima prehrana, tistim ki želite pomagati sebi ali ostalim."

JANI KONJEDIC 


"V poplavi širnih in nepreverjenih informacij dostopnih na vsakem koraku je danes posamezniku izjemno težko najti rešitev določene težave. Tako je tudi s prehrano. V izobilju hitro dostopne, poceni in predvsem nezdrave hrane, ter objavah neštetih čudežnih diet in instant shujševalnih sredstev, se človek hitro zmede in sprejme odločitve, ki ga vodjo vse prej kot v zdrav način prehranjevanja. In prav na to nas je tečaj prehranskega svetovalca pripravil. Z odličnim naborom predavateljev in izborom tematik smo dobili orodje in izjemno širino praktičnega znanja, ki daje svetovalcu moč in možnost kritično oceniti ter poiskati in svetovati najboljšo možno rešitev za vsakega posameznika, ki potrebuje pomoč pri doseganju svojega cilja, pa naj si bo to hujšanje, pridobivanje mišične mase, zdravljenje bolezni ali v končni fazi le bolj zdrav način prehranjevanja."

TEJA VREČKO LUKNAR


"Tečaj prehranski svetovalec je bil še boljši od pričakovanj. Literatura dobro pripravljena, predavatelji odlični in predvsem pester izbor različnih pogledov. Organizacija super. Pridobila sem še kar nekaj dodatnega znanja. Tečaj bi priporočila vsakemu, ki ga kakorkoli zanima zdrav in pravilen način prehranjevanja in vsem bodočim in tudi že delujočim osebnim trenerjem."

KLARA ROZINA


"Tečaj prehranskega svetovalca mi je ponudil širok nabor znanja, s katerim sem lahko v prvi vrsti pomagala sebi, prav tako pa lahko sedaj svetujem tudi drugim. Ker večino časa delam z ljudmi, ki si želijo izboljšati svoj življenjski slog in splošno počutje, sem vesela, da lahko s pridobljenim znanjem ljudem pomagam pri doseganju želenih ciljev ter izboljšanju zdravja in kakovosti življenja."

IZA LOGAR